Guest remus_im Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Va salut, am un tv Panasonic model TX-32DK20P cu un defect ciudat, imaginea este albastra si se vede cursa inversa, cu potentiometrul de screen reglat pe pozitia minima, daca incerc sa maresc tensiunea de screen, tv-ul intra in protectie. Are idee cineva ce ar putea avea? Ecranul albastru nu dispare cu screen-ul la minim, doar imaginea. Link to comment
daisarqx Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 ce model e tubul?posibil tub defect Link to comment
Guest remus_im Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Nu am tv-ul langa mine, e la 110 grade, wide Link to comment
naebv Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Verificati etajul final video pe albastru (inversati cu verde de exemplu), daca e ok incercati sa alimentati filamentele separat galvanic fata de masa (3 spire pe trafo linii serie cu 0,47-1,8ohmi/3W). Link to comment
dan cod Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Daca cu screenul la minim se vede albastru 100% tub defect.Filament separat cum s-a spus mai sus. Link to comment
Guest remus_im Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 ok, multumesc, sper sa se rezolve cu filamentul izolat Link to comment
Guest remus_im Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Am rezolvat prin alimentarea filamentului separat, multumesc. Link to comment
Recommended Posts