cristybadea Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 salutare.Acest tv a fost adus cu probleme in sursa,mai exact cu finalul sursei(D1391)ars si o rezistenta de 4,7 ohmi 7w de asemenea arsa.Am schimbat aceste componente,tv-ul functioneaza dar am cateva nelamuriri.1.B+ este 190v.Asa trebuie sa fie???Am scos condensatorul de filtraj pe aceasta bara si este de 47/250v.Ce parere avati??multumesc Link to comment
dan cod Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Eu decand repar tvuri nu am intalnit tv cu U1 peste 150V. Link to comment
Nonny149 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Eu folosesc ca referinta tensiunea video si baleiaj vertical cand am dubii legat de tensiunea sursei. Link to comment
cristybadea Posted September 25, 2012 Author Share Posted September 25, 2012 Am schimbat electroliticii in sursa si rezistenta am pus-o de 10 ohmi 16w si tensiunile sunt acum astfel.B+/154v si inca doua,una de 27v si cealalta de 20v.Se incalzeste putin finalul de sursa si ceva mai tare rezistenta de wattaj.Nu am schrma asa ca va cer parerea.multumesc Link to comment
Recommended Posts