Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrare auxiliara CD-player Kenwood kdc-f327

Guest ionutzuck

Recommended Posts

Guest ionutzuck

Salut, am un cd-player Kenwood kdc-f327 care citeste doar track-uri si as vrea sa ii fac o intrare auxiliara ca sa ma pot conecta la un telefon sau la un mp3 player. Cu modulator nu prea imi place calitatea sunetului de acea vreu sa fac ceva direct. Deci intrebarea mea e cum as putea face chestia asta? de unde sa ma leg ? din pacate nu am gasit o schema dar o sa pun o poza cu playerul desi nu cred ca ajuta cu nimic. Multumesc!

Posted Image Posted Image

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• corneillus

1

• George

1

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

incearca sa bagi semnal pe rca-urile alea din spate, daca sunt de intrare... si vezi daca iti merge direct sau daca ai vreun buton pe panoul frontal de "AUX"iliar. daca nu, singura sansa, fa rost de schema si injectezi semnalul la intrarea circuitului integrat amplificator de putere. sau cu mai multa atentie la intrarea de volum, ca sa ai disponibile si corectiile de tonalitate de pe panoul frontal.

Guest ionutzuck

incearca sa bagi semnal pe rca-urile alea din spate, daca sunt de intrare... si vezi daca iti merge direct sau daca ai vreun buton pe panoul frontal de "AUX"iliar. daca nu, singura sansa, fa rost de schema si injectezi semnalul la intrarea circuitului integrat amplificator de putere. sau cu mai multa atentie la intrarea de volum, ca sa ai disponibile si corectiile de tonalitate de pe panoul frontal.

m-am uitat la rca-urile alea si deasupra lor scrie rear deci nu sunt de intrare, schema din pacate nu dau de ea , e un specimen mai rarut playerul asta . Daca ma poate ajuta cineva cu schema as fi recunoscator...