Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest danzel67

Portbagaj LOGAN deschis electric ???

Recommended Posts

Guest danzel67

A facut cineva modificare incuietoarei de portbagaj de Logan ? Sistemul original este conceput clar cu multa economie, dar mi se pare absurd sa trebuiasca sa opresti motorul ca sa mai deschizi portbagajul si asta la o masina conceputa in mileniul 3. Exista de cumparat vreun sistem cu motoras si buton actionat din interiorul masinii facut special pentru Logan ?Multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu mam gandit la asta - dar nu la logan ci la o 1410sistemul de inchidere al portbagajului este destul de simplu - iar printr-o sufa (cablu) cred ca se poate face ceva .... un capat al sufei trage clapeta care da drumu la incuietoare iar celalat capat actionat printr-o maneta simpla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Zala

Exista un "solenoid deschidere portbagaj" care poate fi comandat de la alarma auto (alarmele mai destepte au "functii confort" pentru ridicare geamuri, oprire radiocasetofon, deschidere portbagaj etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-as vrea sa fiu inteles gresit, dar:- un actuator, o sarma si un buton nu prea e chestie de... electronica; problema este de fapt de mecanica, legata de modul de actionare al broastei- subiectul asta este discutat pe larg pe DaciaClub si parca sunt s-au dat si solutii

Share this post


Link to post
Share on other sites

In cazul Loganului fiind o masina "low cost" nu s-a facut proiectare de la zero pentru o gramada de circuite electronice.La fec este si cazul cu inchiderea masinii. Placa respectiva nu numai ca poate comanda deschiderea portbagajului din telecomanda daca se lipesc toate piesele pe placa,ea venind din fabrica cu acest circuit nepopulat in intregime, dar si softul cica este full functional insa nu sunt activate toate optiunile...trebuie doar configurat,,,Exact cum se face nu stiu ... dar sigur se poate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.