Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Philips 28PT532A/13

emy_dx

Recommended Posts

Salutare tuturor.Acest tv echipat cu sasiu GR2.2 AA mi-a scos peri albi.La comanda ''on'' tensunile fluctueaza,i-am scos finalul de linii montat bec pe colector apare tensiunea de 145v,pe schema am vazut ca trebuia 95v in sarcina.Il trec in st/by 53v cu sarcina.In ''on'' ledul palpaie continu iar la trecerea in st/by ramane aprins fara sa palpaie.I-am schimbat in sursa condul de 68uf am pus de 100uf si opto CNR50.Vre-o idee pentru acest sasiu.Multumesc

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• emy_dx

4

• leoncris

3

• Toni Marginean

2

Top Posters In This Topic

Toni Marginean

De obicei la acest sasiu schimb vreo 5 condensatoare electrolitice (care se si vad curse sau miros urat). Abia apoi trec la masuratori.

Am schimbat toti electroliticii din primar si secundar,am schimbat si TDA8385,tensiunile secundare sunt corecte cu becul dar cu final linii pus imi fluctueaza toate tensiunile din secundar.Nu am gasit nici un scurt sau consumator pe secundar.Tensiunile din secundar sunt: 16V -16V 31V 10V 12V 147VLedul palpaie si fara sarcina artificiala cand il aduc in starea on.Un sfat va rog :sparge:

• 2 weeks later...

Poate fi defect trafo linii.

Adevarat.Am schimbat traful cu unul original si acum functioneaza perfect.Ma gandeam si la trafo dar nu eram sigur,cei drept ca nu am nici cu ce sa-l masor si nici nu aveam altul.Multumesc tuturor.