Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema programare ATTiny2313 - nu se programeaza

Guest claudiu_mirescu

Recommended Posts

Guest claudiu_mirescu

Stimati colegi ai forumului,

Va adresez o intrebare legata de programarea pe portul Serial, Windows Xp (folosind PonyProg) a unui microcontroller ATTiny 2313.

Am folosit programatorul sugerat la site-ul http://electronics-diy.com/avr_programmer.php si a respectat intocmai instructiunile de acolo. Am folosit sursa reglata de 5V pentru alimentare. Programul incarcat a fost unul foarte simplu, scris in Arduino si convertit in hex. Trebuia sa blink-aie un LED pe pinul 3. Progress bar ul ponyprog merge pana la sfarsit, scrie Write succesful, dar cand pun led-ul, nu se aprinde deloc, daramite sa blink.

Va rog. Imi ziceti, trebuia sa mai fac altceva dupa ce am programat microcontroller-ul? Am Citit ca pinul Reset trebuie sa fie intr-o anumita pozitie, ca microcontroller-ul sa rleze programul ? E doar am decoectat portul serial si am pus led-ul. Care sigur nu e ars, va asigur.

Nu as vrea sa cumpar un programator din comert, fara sa ma asigur ca am facut tot ce trebuia ca sa mearga unul DIY.

Va multumesc si va stau la dispozitie cu alte detalii.

• 2 weeks later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• keenox

1

• godFather89

1

Top Posters In This Topic