Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf linii monitor CTX VL 950T


Vizitator danzel67

Postări Recomandate

Vizitator danzel67

Salutare,

Se pare ca trafo linii de la acest monitor nu mai scoate pe FIT decat vreo 5 Kv-pe masurate ! (Imaginea este extrem de stearsa) Exista vreo posibilitate de a-l repara, cunoasteti vreo firma care face asa ceva ? Echivalenta HR nu exista. Macar o echivalenta chinezeasca, ceva ? Indicativul trafului este LCE CF 1285. Eu am un traf functional LCE CF 1182, dar nu stiu in ce masura s-ar potrivi (are totusi un pin in plus!). Din pacate nu stiu nici de la ce monitor este ca sa verific prin analogie configuratia pinilor. Multumesc ! :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator danzel67

L-a masurat un amic electronist cu un aparat imprumutat. Ca sa fie sigur de masuratoare a mai desfacut un monitor asemanator si a verificat ( tot in gol) tensiunea : la cel bun era de vreo 18Kv !!! Cred este paradita o dioda din el. Cineva sugera sa-i pun un triplor clasic de tv, dar sincer nu ma incanta ideea. Multumesc oricum pentru sfaturi. Spor mult la treaba !

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări