Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA SISTEM....poate ati mai vazut/auzit


Vizitator mikail

Postări Recomandate

Vizitator mikail

Sistem proc P4 la 2,4Ghz placa de baza Gigabyte GA-8IE800 2x512 DDR , 200G+80G HDD , video Radeon 9000 128M/128bit BELEAUA: cand apas butonul de pornire a sistemului, imi indica LED-ul Power ca unitatea se alimenteaza, incep sa se invarta cooler-ele,imi vede si CD-ROM-ul, dar cam atat!!! Nu vede perifericele(monitor , tastatura, mouse), nu intra in BIOS, ce mai....sistemu' e ca si mort doar ca se alimenteaza.... Monitoru' imi afiseaza mesaju' specific cand e alimentat si nu are semnal.... Cred ca e placa de baza de vina.Placa video am testat-o pe alt sistem si mere,la fel si proc si nu cred ca HDD sau RAM . am pus si alta sursa:nici o schimbare....PLLLLIIIIIIZZZZ HEEEELLPPP daca stie cineva......!!! mess : mylyss

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

asa ceva patesc si eu - am tot un P4 - 2.4 Ghz dar pe o placa Asus P4P800SE si imi face figuri cand inchid calcu si vreau sa il pornesc imediat dupa ...... pur si simplu nu porneste ....... sursa porneste, se aprind ledurile de pe tastatura (booteaza), pe monitor imi apare ca si cum as scoate cablul din unitate (dupa care intra in ST-BY) si asa ramane :w00t: daca il las inchis vreo 10 minute si il pornesc iar - merge normalare cineva vreo idee ???

Link spre comentariu
Vizitator dj_radu

da . e de la procesor . aceiasi problema a avut-o si un prieten de-al meu cu un p4 la 2.4 si problema era procesorul care se stricase . sa o sa il intreb ce lot era , poate e acelasi lot ca si al vostru .bagati seriile procesoarelor sa facem o comparatie :)

Link spre comentariu
Vizitator mikail

nu prea am cum sa aflu detalii despre proc acu' pt. ca nu mai am alta placa sa-l montez dar am fost cu el la cineva si l-am istalat si mere.Este un P4 la 2,4G , socket 478, nucleu Northwood (parca) , fsb533

Link spre comentariu

Vezi sa nu fie blocat butonul de reset. Si jumperul de cmos clear sa fie pe normal. Sint patit cu ambele :)Lasa doar procesorul (fara memorie, placi, floppy, hdd) si vezi daca piuie la pornire. Daca da, verifica memoria. Daca nu, incearca cmos clear. Daca nici asa, scoate si baga din nou procesorul. Daca tot nu vrea, ghinion, incearca cu alta placa sau alt procesor.

Link spre comentariu
Vizitator allias

Spune daca la pornire vezi sigla placii de baza . De fapt ai spus ca monitorul afiseaza lipsa semnal.Daca nu .VERIFICA : Daca placa video sta bine in slot. Cablul monitorului. Monitorul pe alt calculator.

Link spre comentariu
Vizitator trotil_trist

Din proprie experienta.... Aceeasi problema cu un AMD64 pe un MOBO Asus A8NSLi-Deluxe cu RAMi 2x512 OCZ. Scos tot dupa pl. de baza, suflt bine sloturile cu un compresor (pile la vulcanizare :yawinkle: ), montat tot la loc, si ...stupoare....merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări