sinescu marius Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 sall detin un Portable TV Tester TR-0809 functionabil la fel ca asta http://www.radiomuseum.org/r/hiradastec ... ruefg.html dar nu stiu la ce se foloseste am cautat pe net si nu m-am lamurit delok.. va rog care stiti ce face jucaria aia pe lampi sa-mi spuneti si mie ? Link to comment
Kosmin Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Seamana a generator de radiofrecventa (si scrie pe radiomuseum 5,2MHz pana la 230MHz) probabil si cu posibilitatea de modulare cu semnal video sau video+sunet... Poate cineva care stie ungureste sa te ajute cu mai multe detalii. Link to comment
sinescu marius Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 ms kosmin227 alcineva care stie ce e sa stiu daca il folosesc...iau tot din el sau il vand..da intai sa stiu cu ce se ocupa si ce face....daca il stric il stric cu un scop ca nu am la ce sa il folosesc dar e pacat ca e bun ''are 9 lampi'' in el ..l-am alimentat se aprind toate da nust pt ce a fost creat ? Link to comment
gauss Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Face destul de multe ... a fost in dotarea fostelor centre Reparatii Radio-Tv ale cooperatiei , in pricipal numele spune tot , sau asa ar trebui ... se folosea la repararea receptoarelor TV din acea epoca , se mai poate folosi si acum ca generator de semnal , voltmetru electronic , etc... cred ca i-ar prinde bine o restaurare la singe ... are niste zeci de ani ... si o verificare a performantelor , altfel e sursa de dezamagiri ... Link to comment
Guest Mircel Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 ...sau il vand...Ţi-am trimis un MP. Link to comment
Guest smc45 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Mai aveti TV Testerul ? As fi eu interesat sa-l cumpar pentru restaurare. Cu deosebita stima, Serban. Link to comment
ghitaghiorghe Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Buna ziua.Va rog sa-mi raspunde-ti daca mai ave-ti Portable TV Tester TR-0809.Cu stima. Link to comment
PINTI Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Buna ziua.Va rog sa-mi raspunde-ti daca mai ave-ti Portable TV Tester TR-0809.Cu stima. Nu vezi la profil ca de doi ani nu a mai intrat pe forum? Link to comment
Recommended Posts