luckyonro Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Am un Logan 1.6 Laureatte cu CB, am verificat toate conexiunile si traseele de masă( nu cred că am scăpat ceva) si nu am gasit nimic.Defectul este că la acționarea butonul valet pentru a verifica consumul instant și celelalte facilități nu se întîmplă nimic dar citeodată își revine și merge singur.Am căutat contacte imperfecte pe placă și am gasit nimic . Link to comment
fratello Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele. Link to comment
luckyonro Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Butonul valet !? Original, al manetei de comanda al stergatoarelor, sau montat separat ?Laureat, cu C.I., inseamna maneta originala cu buton, nu ?! Atunci, acolo este defectul. Trebuie desfacuta bucati si curatate contactele.butonul este verificat, da comanda Link to comment
Guest blue4blue Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Am aceeasi problema cu butonul pentru cb. Nu mai reactioneaza de loc, nu mai indica nimic.Help! Link to comment
Guest blue4blue Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Gata, am rezolvat. Un fir din maneta blocului stergator era desprins. Link to comment
Recommended Posts