sisu Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 caut sa achizitionez telecomanda pentru receiverul humax digi 2.am curatat-o de nenumarate ori actuala,insa batranetea isi spune cuvantul.am cautat pe diferite site-uri,insa nu am gasit decat telecomenzi care nu au toate butoanele ca si originala sau cu un aspect total diferit. rugamintea mea este sa ma indreptati catre o telecomanda,daca nu originala,macar catre una care sa potriveasca la acest tip de receier.mai jos pun poza cu receiverul si telecomanda ce le detin Uploaded with ImageShack.us daca stiti vre-un magazin care sa comercializeze telecomenzi inlocuitoare sau originale,lasati un pm pentru a nu face reclama. multumesc anticipat Link to comment
radioDJ Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Cauta RS-501. Sigur merge. Link to comment
sisu Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 Cauta RS-501. Sigur merge.am gasit acest tip de telecomanda,insa ii lipsesc butoanele incercuite din imaginea de mai jos Uploaded with ImageShack.us mai exact,arata asa Uploaded with ImageShack.us oare restul vor functiona bine?sa fie compatibila 100%? Link to comment
sisu Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 mai pun o intrebare.aveti idee daca exista telecomanda universala care sa mearga la astfel de receivere si bineinteles la preturi ok.ma refer la telecomenzi la care bagi codul....nu la cele cu functie de invatare. Link to comment
filypvas Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Si aceasta telecomanda este compatibila 100% pentru receptorul tau mai pun o intrebare.aveti idee daca exista telecomanda universala care sa mearga la astfel de receivere si bineinteles la preturi ok.ma refer la telecomenzi la care bagi codul....nu la cele cu functie de invatare.Ce rost are sa cauti universala cand o asemenea telecomanda este de 9.5 ron cu tva + transportulDaca doresti linkul de unde poti lua trimite-un Mp . nu il voi posta aici deoarece se considera Reclama Sau cumpara un Set Depanatre Telecomenzi , pastilute si inlocuiesti cele uzate de la telecomanda ta http://electronika.ro/magazin/product_i ... s_id=18409 Link to comment
sisu Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Si aceasta telecomanda este compatibila 100% pentru receptorul tau mai pun o intrebare.aveti idee daca exista telecomanda universala care sa mearga la astfel de receivere si bineinteles la preturi ok.ma refer la telecomenzi la care bagi codul....nu la cele cu functie de invatare.Ce rost are sa cauti universala cand o asemenea telecomanda este de 9.5 ron cu tva + transportulDaca doresti linkul de unde poti lua trimite-un Mp . nu il voi posta aici deoarece se considera Reclama Sau cumpara un Set Depanatre Telecomenzi , pastilute si inlocuiesti cele uzate de la telecomanda ta http://electronika.ro/magazin/product_i ... s_id=18409 foarte amabil domnul filypvas.am rezolvat...eventual pentru ce-i ce doresc aceasta telecomanda dati pm pentru detalii. Link to comment
Recommended Posts