Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD ALLVIEW


Guest Dexter69
 Share

Recommended Posts

Guest Dexter69

Va rog sa-mi trimiteti si mie un dump pentru sasiul 17mb08p-5, intrucat am avut la reparat un tv. LCD Allview Model ALCD-66USB unde a fost defecta alimentarea, iar dupa reparatia ei tv-ul porneste, lampile se aprind dar nu se vad decat niste dungulite f. slab, iar sonorul se aude numai pe un singur canal. Am incercat diferite dumpuri, unde cu unele se aude sonorul pe ambele canale iar cu altele ecranul lumineaza puternic cu multe dungi verticale, iar imaginea nu este inteligibila. Dupa reparatia alimentarii, tv-ul nu mai merge cu telecomanda originala, dar raspunde la una de Vestel, ceea ca ma face sa cred ca datele din memoria originala sa fie eronate. Procesorul este SDA5550M/202147.104. A149RF/6143, iar memoria 24C16. Nu pot decat sa va multumesc anticipat..., si sa speram ca pe viitor voi avea la randul meu posibilitatea de a ma recompensa. O zi placuta!

Link to comment
Share on other sites

Daca nu apare deloc imagine cu nici unul din dumpuri, posibil defect pe placa ssb, sau t.con.Verificati prezenta tensiunilor pe stabilizatori .(pe placa ssb, si pe t,con. Modulul t.con mai are niste surse ce furnizeaza tensiuni spre driverele ecranului) Trebuie verificata intai prezenta acestor tensiuni.Am atasat toate dumpurile legate de aceasta placa, posibil la dv sa mearga unu ce nu a mers la mine.Eu am reusit cu cel notat "ok,refacuta din meniu service cu telec vestel".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines