Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV Allview TA 3708

stefan73

Recommended Posts

Buna seara,Am un tv allview crt de 37 cm diagonala model TA 3708.A fost dus la o cunostinta pentru a schimba tubul dar din pacate setarile televizorului nu au mai corespuns cu noul tub.Acel prieten mi-a dat tv-ul inapoi cu tubul schimbat zicandu-mi ca el nu stie codul de service.Am gasit acel cod dar din pacate nestiind ca este asa de greu l-am stricat mai rau.Am cautat un buton de factory reset pe placa dar nu am gasit.Am rugamintea mare la dumneavoastra daca exista cineva care ma poate ajuta cu aceasta problema.Va multumesc.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefan73

3

• tehtronics

1

• BUGHIU

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

trebuie rescrisa memoria, dar se pare ca nu stii sa faci acest lucru, nu?In Bucuresti iti recomand un profesionist adevarat: Iosif Andrei-tel.0727554242

Tot incerc si nu gasesc pe net un service manual pentru acest tv.Am gasit ceva dar pentru alta marca si nu se potrivesc valorile.Are cineva de pe aici asa ceva?Multumesc.

Desfacand televizorul am gasit urmatoarele:TB 1238AnSTV5348/T-A5EK 763B;87CM38N-3GG342J4JKK CD4053BEAm rugamintea la dumneavoastra daca ma putei ajuta cu un service manual pentru acest model.Va multumesc.