costy19 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Salutare am nevoie sa realizez un incarcator de mobil urgent pt Nokia 1200 ,datorita faptului ca se ia curentul foarte des la tara ,am nevoie de un montaj de incarcare pt Nokia 1200 care va fi legat la o baterie auto ,care nu este pusa pe un autoturism doar la un alt montaj de prima necesitate, problema este ca bateria este foarte veche si din cauza asta este pusa zilnic la incarcare pt a asigura functionarea montajului.In concluzie am nevoie de o schema pentru incacator pt nokia1200 cu protectie ma poate ajuta cineva?montajul tre sa scoata 5v c.c/350mA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electronicserver Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Cauta mc34063 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy19 Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Asta ar fi bun? Si daca da bobina tre facuta manual sau se poate cumpara ca nu stiu sa bobinez http://electronics-diy.com/electronic_s ... php?id=139 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Daca ai sa te uiti pe imaginea cu schema ai sa vezi ca scrie acolo cum poti face bobina aceea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristian_draghiescu Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 am nevoie de un montaj de incarcare pt Nokia 1200 care va fi legat la o baterie autoDar de ce nu cumpăraţi un încărcător auto dedicat acestui model de telefon ?Satisface absolut toate cerinţele încărcării şi costă cam cât un pachet de ţigări. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts