Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Leko fara verde


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am gasit problema unde nu ma asteptam. la receiverul de focussat. am deconectat scartul si am butonat in meniul tv-ului. are cateva simboluri verzi, deci, merge green-ul. acum voi improviza o antena simpla sa vad daca prind vre-o imagine, desi intre doua dealuri inalte ma cam indoiesc. dar te tin la curent. merci de ajutor

Link to comment

da, ai dreptate. m-am pacalit singur. OSD-ul are verde. am schimbat cablul de scart, am incercat cu cablu de antena normala, l-am conectat la laptop la S-video si am ajuns la concluzia ca tot TV-ul e defect. acum, ce ar fi de facut? m-as baga si eu manuta in el, dar sunt cam prea incepator. daca as sti unde sa caut si ce piesa ar fi de schimbat, m-as descurca sigur. asa ca va rog dati-mi un sfat: de unde sa incepsi, am uitat sa-ti spun: am schimbat ieri tranzistorii intre ei dar tot verdele lipseste, deci sunt OK

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines