Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plafoniera Auto


strombi

Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
Guest richardjoltan

cine poate sa imi faca un temporizator plafoniera auto ?? io platesc sunt nou pe aici am cautat pe google si am dat de voi.. cerintele mele sunt ca , sa se inchida/aprinda becu de la plafoniera cnad deschid masina din telecomanda si sa se inchida la fel dupa ce am inchis masina cu intarziere de 10 15 secunde ... imi poate si mie cineva realiza asa ceva am mai vazut ca am mai facut cineva ... contracost bineinteles... si schita cu legaturile care trebuie sa le fac la masina ... sunt din oradea si daca este vreunul din orasul meu il astept cu un mesaj ceva pe [email protected] sau la numaru de telefon 0748981257 sau si daca nu este din oradea!!!

 

 

Multumesc.

Link to comment

Teoretic e simplu ei un plus minus de la centralizata cand da curent in instalatie ii dai si ei,si dupa ce inchizi masina,ii intrerupe curentul si ca sa stea putin aprinsa 10 15 sec i pui 1 2 condensatori care vor ramane incarcati din moment ce nu mai au curent.

Aaaaa, tu iti dai foc la masina jane din ce spui tu aicia :ciuda:
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines