Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Hdd


Guest petre-vitan
 Share

Recommended Posts

Guest petre-vitan

Va salut pe toti. Sunt nou pe acest forum asa ca va rog sa fiti toleranti cu mine .Am un Laptop Packard Bell EasyNote si de curand i-am schimat hard disk-ul deoarece cel vechi avea probleme majore de "sanatate". Am cumparat un hard disk la mana a doua si l-am instalat in Laptop (Un hdd IDE , marca Samsung / 120Gb). Am instalat windows,drivere, programe....tot ce trebuie. Laptopul functiona foarte bine. Mandru de achizitia facuta am oprit Laptop-ul si m-am culcat. A doua zi cand il deschid imi apare o fereastra de verificare a erorilor. Oarecum mirat de aceasta verificarea il las sa-si faca treaba. Dupa ce a terminat acea scanarea, se restarteaza si iar repeta acesta verificarea de erori. Iar termina si iar o ai de la capat....Nervos, am trecut de la Xp la Wind 7. Iarasi sa instalat ca la carte insa iarasi apare acea fereastra de scanare a erorilor. Nemaistiind ce sai fac, am instalat si Vista dar tot asa se intampla.Ca o ultima optiune ii pun iarasi hdd-ul veci insa cu acesta nu se intampla la fel doar ca acesta are alte probleme si nu il pot folosi.Am scanat hdd-ul cu Hdd Tools si nu a gasit nicio eroare. Nu scartie, nu are niciun "simptom" ca ar fi bolnav in afara de acesta eroare.Chiar acum am repornit laptopul si dupa ce a efectuat acea scanare de care va tot vorbesc, a aparut o fereastra in care scrie ca nu gaseste nu stiu ce fisier .dll. A ramas ca o poza.Mentionez ca aceasta verificare are loc doar atunci cand pornesc Laptopul. Daca ii dau restart, totul este ok.Ce sa fie de vina? Hardul , ramii....va rog, ajutati-ma. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut şi bine ai venit pe forum.Cel mai probabil Hdd-ul pe care l-ai cumpărat nu e nici el în toate minţile.Poate greşesc. Încearcă o instalare de sistem de operare "pe curat", cu ştergerea toturor partiţiilor existente, creere de partiţii noi, formatare etc.Fă toate operaţiile astea de sub kit-ul de instalare şi revin-o cu rezultatele.

Link to comment
Share on other sites

Guest petre-vitan

Buna seara si va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Voi incerca sa raspund la toata lumea.

Apropo cand ati cumparat acest hdd-u ia-ti sters toate partitile de pe el,ia-ti creat alte partiti dupa care sa le formatati??

Intr-adevar, am reformatat hdd-ul , am creat alte partitii si am instalat windows.

Intrebarea mea este cate placute de ram aveti in laptop.

Am doua placute de ram (2x1Gb)

Iti recomand o scanare cu un soft de la producator

Ok, voi face si asta si apoi voi veni cu rezultatele.

Cel mai probabil Hdd-ul pe care l-ai cumpărat nu e nici el în toate minţile.

Nu va contrazi si tocmai de aceea ma aflu pe acest forum, pentru a auzi parerile dvs.

post-69582-139829484249_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest petre-vitan

Da am vazut despre ce este vorba,este vorba ca va face scan disk.Mai am inca o intrebare,adica in ce format ati formatat hdd-ul,adica la-ti formatat in fat32 sau in ntfs ???Astept !

NTFS. Pot sa-i mai fac ceva la hdd? Multumesc frumos.
Link to comment
Share on other sites

Guest petre-vitan

Da am vazut despre ce este vorba,este vorba ca va face scan disk.Mai am inca o intrebare,adica in ce format ati formatat hdd-ul,adica la-ti formatat in fat32 sau in ntfs ???Atentie ma refer la toate partitile,nu numai la partia C , puteti sa incercati sa-i faceti si o defragmentare a hdd-ului . :da Astept !

Da, ambele partitii sunt NTFS. Am facut si o defragmentare dar problema ramane la fel. :jytuiyu
Link to comment
Share on other sites

daca tot jucati pe ultima carte cu HDD incercati sa ii dati low level format din acel soft .... ideea e ca am patit s bune si rele pe faza asta ... adica unele au fost ca noi dupa iar altele s-au umplut de bad-uri (sectoare stricate) deci .... alegerea va apartine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines