Guest 111geo Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Salut, am si eu o problema, poate cunoaste cineva o rezolvare. Am acasa 2 furnizori de cablu, al doilea fiind rds, pus de tata pt meciuri. Primul furnizor de cablu, il am in tv-ul meu, dar as vrea din cand in cand (cand sunt meciuri, formula 1 etc) sa pun rds-ul in tv. Am schimbat mufele, insa de fiecare data cand le schimb, posturile se deregleaza. Poate cunoaste cineva o solutie, pentru a face cumva ca posturile sa fie cumva 'memorate',ca atunci cand schimb cablurile sa se pastreze programele. Acum, eu as mai avea urmatoarea intrebare. in meniul tv-ului, pot seta metoda de intrare, si normal este pe antena (adica prin cablu tv); mai sunt disponibile si alte variante cum ar fi: rgb, hdmi1, hdmi2, component. Ma gandesc oare, daca as folosi un convertor vga s-video (ca aici: http://www.okazii.ro/componente-compute ... -a56499865), si de fiecare data cand schimb antenele, defapt sa schimb metoda de intrare, oare ar avea efectul dorit de mine? sa nu se mai deregleze posturile? daca stie cineva, daca a mai incercat asta, sau daca are o alta solutie relativ ieftina, il rog sa ma ajute si pe mine. Merci Link to comment
dan-a2 Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Memorati posturile pe canale diferite !! Link to comment
george291046 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Daca aveti 2 intrari AV, e perfect ! Sau o firma intra in analog prin antena si cealalta in digital( prin decodor cuplat la o intrare AV) etc. Memorii in TV aveti cel putin 100 asa ca este loc destul pentru toate ! Link to comment
Recommended Posts