Guest 111geo Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Salut, am si eu o problema, poate cunoaste cineva o rezolvare. Am acasa 2 furnizori de cablu, al doilea fiind rds, pus de tata pt meciuri. Primul furnizor de cablu, il am in tv-ul meu, dar as vrea din cand in cand (cand sunt meciuri, formula 1 etc) sa pun rds-ul in tv. Am schimbat mufele, insa de fiecare data cand le schimb, posturile se deregleaza. Poate cunoaste cineva o solutie, pentru a face cumva ca posturile sa fie cumva 'memorate',ca atunci cand schimb cablurile sa se pastreze programele. Acum, eu as mai avea urmatoarea intrebare. in meniul tv-ului, pot seta metoda de intrare, si normal este pe antena (adica prin cablu tv); mai sunt disponibile si alte variante cum ar fi: rgb, hdmi1, hdmi2, component. Ma gandesc oare, daca as folosi un convertor vga s-video (ca aici: http://www.okazii.ro/componente-compute ... -a56499865), si de fiecare data cand schimb antenele, defapt sa schimb metoda de intrare, oare ar avea efectul dorit de mine? sa nu se mai deregleze posturile? daca stie cineva, daca a mai incercat asta, sau daca are o alta solutie relativ ieftina, il rog sa ma ajute si pe mine. Merci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Memorati posturile pe canale diferite !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george291046 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Daca aveti 2 intrari AV, e perfect ! Sau o firma intra in analog prin antena si cealalta in digital( prin decodor cuplat la o intrare AV) etc. Memorii in TV aveti cel putin 100 asa ca este loc destul pentru toate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts