Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyudai HRH-TF21GH

Marian C

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Marian C

13

• dan cod

4

• FLORIN IORDACHE

2

• coman ion

2

Buna seara ! Nu prea credem ca o sa gasiti schema originala a tv-ului acesta,pentru ca am avut si noi unul asemanator la reparat si l-am facut mai mult asa....prin masuratori shimburi de piese etc......Poate sa va gasim ceva asemanator,dar pentru asta ne trebuie si noua mai multe detalii despre acest tv-u. Asteptam !!

Sa nu mai deschid alt subiect,as vrea sa stiu modul cum se poate intra in SM la acest tv si ce trebuie schimbat pentru a putea adauga si norma DK.Cer scuze initiatorului acestui subiect pentru acest post.multumesc

are sonor, nu scoate tensiune g2, nici filamentul nu se aprinde, dar pe katozi cam 80 volti,eu banuiesc traf-ul linii sau nu e comandat bine tranz linii ?

Din pacate schema nu am dar o sa caut maine intrarea in sm.In stby pe catozi ajunge tens b+ prin bobina trafo linii(tens de 180v se obtine dintr-o priza superioara celei pe care intra b+)Faptul ca in mers scade inseamna ca si b+ scade deci consum mare in secundar.

TVul asta se manifesta normal.Deci si 80V pe catozi este normal(se face din U1)La TVul asta defectul este ca nu pleaca liniile.Deci acolo trebuie vazut de ce.