Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

teletech 2925 nu porneste


Recommended Posts

va salut,Acest tv. nu da drumu' la inalte. Trece in mod de functionare normal,led verde,toate tensiunile sunt bune.Am verificat tot traseu lu' H pana la tz. final,totul pare in regula.-componante: sasiu 11ak37,stv2248h,st92195c3b1/0e0.Pe pinul 48(HOUT) dezlipit nu apare nici un piculet de tens.V-as ruga sa-mi dati o parere mai autorizata inaite sa cumpar un stv2248h.Poate fi altceva?.STV-ul se incalzeste cat de de cat,tv-ul trece in standby fara semnal, adica ,in rest, totul pare sa functioneze normal.L-as ruga pe d-nul Toni Marginean,daca are piesa asta ,sa-mi faca o oferta.Am mai luat de la dansu' si sunt f. multumit.Va multumesc mult pt. orice sugestie.

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pinul 48 e de tip "colector in gol" deci daca l-ai dezlipit e normal sa nu ai nicio tensiune pe el.Lasa-l cu rezistenta spre +9v lipita si intrerupe circuitul spre baza driverului.Simptomul e tipic la ak30 cand c619 e devalorizat.Pe ak37 nu prea il cunosc dar vin cu o idee:cauta corespondentul lui c619 din ak30 la ak37.

Link to comment

Da, asa este ati specificat ca este 11AK37, scuze. In acest caz BU2525 este ok, numai sa nu fie contrafacut...STV9306 nu se poate alimenta la 40V, ci accidental la maxim 35V. Verificati multimetrul (bateria) sau aveti grija sa masurati fata de masa tv-ului nu fata de masa sursei.

Link to comment

pe cuvant de depanator de doi bani,ca am masurat corect, doar ca acumae intradevar doar 27v.intrebarea e, cum de pierde B.V.a facut-o de doua ori dupa care ammasurat acei neverosimili 40v.refac niste lipituri si mai astept.multumesc pt. interventie.apropos, in tv-ul asta n-a mai lucrat nimeni!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines