Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 11ak30


Recommended Posts

Porneste din stby led-ul se face verde ,apare sunetul ,nu pornesc liniile ,verificat totul dupa topicurile deschise ,daca ating pinul 48 al junglei cu testerul instrumentului,instrumentul fiind pe Mohmi iar celalt tester la masa,pornesc liniile, totul e normal dar oprit si pornit nu mai pornesc liniile.

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

revin cu vechea problema ,tv porneste din stby led-ul se face verde apare sunet dar liniile nu pleaca in baza q 601 sunt 1,2 v ,daca ii dau un impuls porneste si totul e bine tensiuni bune in baza lui q 601 apar -1,2v,oprit nu mai porneste ,ramine in aceasi problema ,schimbat 3 jungle ,schimbat q 601 ,bu 808,c 619 -100n ,masurat si schimbat cam tot ce tine de acest defect ,nu stiu ce poate fi jungla nu porneste decit cu impuls pe rezistenta r424

Link to comment

Verificati urmatoarele componente: d611(smd), c636, r651, r646, r647, r649.De asemenea verificati tensiunea +26v, posibil lipsa datorita unui defect pe BV-tda8174 defect

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines