Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma pe Ford Focus--->problems


Vizitator Cristi-C.

Postări Recomandate

Vizitator Cristi-C.

Salutare!Am pus o alarma pe un Ford Focus , productie 2005 , si apare urmatoarea problema:Dupa jumatate de ora(timp fix) de la armare, alarma porneste , ca si cum as deschide usa.Ce ar putea fi?Eu m-am gandit ca se primeste un impuls de la computerul de bord al masinii.Ce ma sfatuiti sa fac (masina este a unei cucoane , care vine luni sa i-o rezolv)

Link spre comentariu
Vizitator mircea2345

m-am lovit de chestia asta dar la alta masinasunt masini care din 30 in 30 min isi fac un test cu plusul prin cheieasta e cauzacauta un alt plus prin cheie

Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS

mda .. lovit si eu de problema cu pricina.. respectiv la skoda fabia ... .intrebare .. de unde ai luat trigger (-) ? daca ai luat de la plafoniera anuleaza-l si las-o 30 min ca sa vezi daca mai face .. daca nu mai face inseriaza o dioda pe plusul de la becul plafonierei ......la fabia dupa 30 min confortul trece in sleep mode si trimite un semnal de minus catre becul plafonierei .....succes !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dtdajma

Inserezi dioda intre firul de + si bec plafoniera pozitionata astfel incat sa lase sa treaca +. O pui si verifici sa se aprinda becul cand deschizi usa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări