Guest djviodasilva Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 am si eu o problema ,3 electronisti sau uitat la statie si nici unu nu ia gasit buba .dupa ultimul eveniment se aprinde becurile se sig ,daca dau putin mai mult de jumate palpaie si clipul .precisez ca sa incercat si cu alte boxe si cu semnal mai mic .ma poate ajuta cineva sa imi zica ce ar fi .multumesc Link to comment
dan cod Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 nu am inteles nimic.Care eveniment?ce s-a intamplat cu ea?se aprinde si becurile se sting?care becuri?Scoate ceva la iesire? Link to comment
coman ion Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Probabil e vorba de o putere de 1500w la care se aprind ledurile de nivel de pe iesiri iar la volum peste jumatate si ledul de limitare.Poate fi traseu de masa dezlipit,componenta continua pe iesiri,componenta alternativa venita din sursa etc.Are ceva putere la iesire,cu sunet clar sau baraie si arde boxe? Link to comment
cristronic Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Probabil BEHRINGER Europower 1500. Link to comment
Recommended Posts