Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bu808 dfh


Vizitator vasile73

Postări Recomandate

Vizitator vasile73

bu 808dfhaparat masura pozitionat pe diodaB-E= 607 ohmi intr-un singur sensB-C= 478 ohmi in ambele sensuriC-E= 652 ohmi intr-un singur sens E bun acest tranzistor sau nu? Momentan nu gasesc sa cumpar si nici 2sc5388 nu gasesc pe aproape.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator vasile73

am corectatB-C= 607 ohmi intr-un singur sens la inversarea tastelorB-E= 478 ohmi in ambele sensuri la inversarea tastelorC-E= 652 ohmi intr-un singur sens la inversarea tastelor

Link spre comentariu
Vizitator vasile73

ma intereseaza daca e bun atata tote bun, l-am montat in alt tv si e bun tensiunea pe bec e 115 v cond-ul din baza e schimbat. Cum pot verifica impulsurile in dreiver fara osciloscop?

Link spre comentariu
Vizitator vasile73

0v, nu exista tensiune negativa pe baza finalului . Q 601 e bun, se alimenteaza in colector cu 11v. Sa schimb procesorul? Memoria am schimbat-o si nimic , Am verificat-o si pe cea originala si pare in regula.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări