aluneanu Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Buna ziua ,domnilor, ma confrunt cu o problema pe sunet la un tv cu sasiu 11ak30. Acesta a fost traznit,si a fost necesara schimbarea junglei-STV 2248H,dupa care am constatat ca acesta nu are sunet ci doar un fasait continuu peste care se suprapune ,din cand in cand si un pic de sunet util-abia inteligibil. Televizorul este stereo cu procesor sunet de tip MSP 3411G.Nu am avut unul identic si am montat un MSP 3400G dar nicio schimbare.Am schimbat cristalul la procesorul de sunet,am rescris memoria dar nu stiu daca e bun dump-ul.Televizorul face toate comenzile normal ,se opreste la cautarea automata,face muting iar acest fasait nu-l are decat atunci cand receptioneaza vreun post,in lipsa semnalului este activata functia de muting. Link to comment
BUGHIU Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Posibil sa aveti nevoie de un dump pt varianta stereo cu MSP ,!!! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 dump-ul l-am gasit pe net si este pentru varianta stereo ,dar poate nu este bun ,sau este altceva defect,deocamdata sunt in pana de idei,de asta cer ajutor. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Va salut ! Mai incercati si cu acest dump de la mine.Succes !!! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 nu merge acest dump,domnule Florin,nu receptioneaza nici un post. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Daca se poate sa imi spuneti si mie procesorul la acest tv,adica stiu ca este ST92195C7B1 dar nu stiu terminatia lui.Astept ! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 este ST92195C7B1/MSL Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Dar cu o memorie noua nescrisa ati incercat,pentru ca s-ar putea sa mearga,numai ca trebuie sa intrati in sm sa-i faceti reglajele. Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 Nu merge, nu receptioneaza nimic. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Dar acest sasiu 11ak30 nu mai are si un A4,A11,A14 etc...... la sfarsit ???Imi pare rau dar nu am dump pentru acest proc......ST92195C7B1/MSL ,am numai pentru ST92195C7B1/MSI . Eu totusi asi incerca si varianta aceasta : Sa-i scriu dumpul lui pe o memorie noua pentru ca s-ar putea sa fie defecta memoria lui . Astept vesti ! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 ba da,este 11ak30s-2 Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Atunci daca este vorba despre acest sasiu 11ak30s-2 mai incercati si cu acest dump .Succes !!! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 nu merge nici cu asta,nu prinde nici un program.Cu binul lui ,original, nu apare o astfel de problema. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Uitati v-am mai atasat inca 3 dumpuri,daca va face tot la fel, atunci inseamna ca este alt defect la acest tv-u nu este din dump. Mai asteptati si alte informatii de la alti useri.Mult succes ! Link to comment
aluneanu Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 s-a rezolvat cu unul dintre dump-uri .Multumesc mult ! Link to comment
Recommended Posts