Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul interfata video LCD 15 inch Legacy


Guest Liviu Diaconu

Recommended Posts

Guest Liviu Diaconu

Salutare tuturor! Sunt nou pe forum si nu ma pricep. De curand am achizitionat 2 monitoare lcd de plafon pentru un microbuz. Monitoarele se numesc Legacy 15" Car Flip Down Roof Mount LCD TFT Monitor. Unul din monitoare s-a ars. Baiatul care le-a montat l-a desfacut si mi-a spus ca un modul, o interfata video s-ar fi ars. Piesa este in poza atasata. Daca cine are piesa sau ceva asemanator va rog sa ma anuntati, sau macar sa imi spuneti ce sa caut pe net, cum se numeste mai exact. Multumesc!

post-69491-139829482319_thumb.jpg

post-69491-139829482324_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply
Guest Liviu Diaconu

Intre timp cineva mi-a spus ca mi-ar trebui o placa de conversie ’'VGA/AV/S-VIDEO controller board for LVDS TTL LCD panel''. Am gasit ceva pe e-bay dar nu stiu daca se potriveste. Ma puteti ajuta macar cu o info de unde as putea sa cumpar astfel de placi din Romania?

Link to comment

Incercati la reprezentantele Samsung sau la service-uri TV autorizate.Nu aveti sanse sa schimbati dumneavoastra acel integrat, va trebuie o statie de lipit/dezlipit cu aer cald, sa nu mai vorbesc de un letcon antistatic, rabdare si multa dibacie pentru a schimba acel integrat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines