Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul interfata video LCD 15 inch Legacy

Guest Liviu Diaconu

Recommended Posts

Guest Liviu Diaconu

Salutare tuturor! Sunt nou pe forum si nu ma pricep. De curand am achizitionat 2 monitoare lcd de plafon pentru un microbuz. Monitoarele se numesc Legacy 15" Car Flip Down Roof Mount LCD TFT Monitor. Unul din monitoare s-a ars. Baiatul care le-a montat l-a desfacut si mi-a spus ca un modul, o interfata video s-ar fi ars. Piesa este in poza atasata. Daca cine are piesa sau ceva asemanator va rog sa ma anuntati, sau macar sa imi spuneti ce sa caut pe net, cum se numeste mai exact. Multumesc!

post-69491-139829482319_thumb.jpg

post-69491-139829482324_thumb.jpg

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply
Guest Liviu Diaconu

Intre timp cineva mi-a spus ca mi-ar trebui o placa de conversie ’'VGA/AV/S-VIDEO controller board for LVDS TTL LCD panel''. Am gasit ceva pe e-bay dar nu stiu daca se potriveste. Ma puteti ajuta macar cu o info de unde as putea sa cumpar astfel de placi din Romania?

Incercati la reprezentantele Samsung sau la service-uri TV autorizate.Nu aveti sanse sa schimbati dumneavoastra acel integrat, va trebuie o statie de lipit/dezlipit cu aer cald, sa nu mai vorbesc de un letcon antistatic, rabdare si multa dibacie pentru a schimba acel integrat.