Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak36


 Share

Recommended Posts

conzi sunt verificati cu esr-cap sunt ok, rezistenta 828 este un strap., dar am zis ca pe bec tens sunt bune ,b+115. Acest sasiu trebuie sa ramana pe pornit (led verde ) si cu sonor cu finalul linii scos, la mine nu este sonor si nici ledul nu vrea sa stea pe verde, sta doar doua secunde si se face rosu.

Link to comment
Share on other sites

dupa ic810 8v sunt am sa verific si cea de 5v imediatda este si cea de 5vcea de 26 nu are cum ca nu am montat finalul linii ( cu final scoate un tiuit scurt si atat) finalul e bunMai am un tv identic la care i-am scos finalul si am sonor si ledul sta verde

Link to comment
Share on other sites

Este posibil ca trafo linii sa fie defect (sau sa aibe un scurt pe tensiunile recuperate, inclusiv BV). Jungla culege informatii monitorizand implusurile de pe infasurarea ce alimenteaza filamentele (semnalul LFB: verificati D608, R632, R620 la pinul HEATER trafo linii; eventual sa nu aibe lipituri reci; C607 din baza lui BU808DFH probabil l-ati schimbat din start).

Link to comment
Share on other sites

Am incercat sa-l pornesc cu finalul montat si cu ci - bv deconectat si s-au produs ceva descarcari dar nu am vazut in ce zona.L-am oprit si apoi l-am pornit iar si am constatat ca finalul nu mai este comandat, am schimbat stv 2246h si am pornit tv-ul, au pornit liniile si apoi l-am deconectat cu intentia de a vedea daca se incalzeste finalul. Dupa o secunda de la deconectare s-a produs iarasi o descarcare prin zona bobinei de deflexie, asa cred dar nu sunt sigur de asta. L-am conectat la retea si surpriza s-a bulit si stv-ul nou, are scurt pe pinul 17 unde se alimenteaza cu 8v.Care o fi cauza cum naiba ar fi putut sa se intample asa ceva? Nu am patit niciodata asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Deocamdata il tag pe line moarta ca nu mai am o jungla de rezerva, cred ca si traful e dus pentruca atunci cand a facut acea descarcare s-a auzit si un zgomot ca o fasaiala care a continuat cam cateva secunde de parca ar fi explodat un condesator. Am masurat toti condensatorii cu eser -capaci...si sunt in regula, asta inseamna ca acel zgomot s-a auzit din traf (asa cred nu sunt sigur)Cel mai probabil va sfarsi la gunoi.

Link to comment
Share on other sites

Mai am o problema si anume ca vreau sa schimb traful linii jf0501-19238, l-am gasit de cumparat dar nu la magazinul de unde cumpar eu, asa ca as vrea daca se poate un echivalent pe care sa-l pot cumpara de la magazinele din str. Maica Domnului - Bucuresti pentruca am posibilitatea sa-l iau fara taxa de transport.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines