menthorul Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 D link DI 524up - nu mai pot folosi WIFI Am primit routerul ca şi defect, dar avea numai alimentatorul prăjit, de la trăznet. am resoftat, apărea în reţea wifi, totul ok, dar aveam o improvizaţie de alimentare. l-am resetat şi resoftat, totul ok, îmi apar setările de wifi, la router, dar nu emite, nici nu apare led-ul aprins pt. wifi pe carcasă.. nu îl pot detecta. pe lan totul merge brici.. să fi prăjit sau să fie instabil modulul Wifi de la router ? cum pot să-l testez sau să ma dau cu un JTAG pe el.. sugestii şi idei vă rog ! Mulţumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebim Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 daca nici cu alt firmware nu vrea sa dea semnal inseamna ca nu e disabled placa sau i-am murit ceva... la iesire (sa moara la intrare stim cu totii cat de grav e in practica).deci mai softeaza-l si cu altceva diferit de ce este acum.daca are slot mini-PCI incearca sa ii pui de proba o placa wireless si poate o rezolvi asa daca e ieftin.stima!SMapropos, daca vrei alt router wifi functional cu openwrt, dau ieftin un asus wl500g.sm0758.015.319 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menthorul Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 nu are slot....am tot încercat mai multe variante, pe care mă lăsa să le încarm pt. firmware..dar acelaşi rezultat!mulţam pt. ofertă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bluerebelsoul Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 vezi ce firmware ai bagat ca poti sal busesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts