Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare amplificator 4x60W , impedimente

dre

Recommended Posts

Am un amplificator Audio Bank Ultimate Audio Force , 4x60 W rms . Vreau sa-l instalez pe un Opel astra H , sa-mi duca 2 difuzoare pe fata si un subwoofer pe spate . Problema e ca nu am iesire de semnal mic , insa statia are intrari high level . Problema 2 , playerul nu are fir de remote , asa ca-mi trebuie un releu ceva sa-mi opreasca statia cand playerul nu da semnal. Ma gandeam sa iau semnal de pe iesirile catre difuzoarele fata pentru ambele intrari de pe statie Front /Rear , deoarece semnalul playerului catre difuzoarele spate este alterat din soft ,CD30MP3 este modelul . Difuzoarele spate le voi deconecta de tot . Semnal stanga fata difuzor --> high lev input statie FRONT --> output difuzoare fata Semnal dreapta fata difuzor --> high lev input statie REAR --> output subwoofer / legat brigde pe 2 canale , astfel o sa am si control al volumului subwoofer prin faderul left/right al playerului . O sa pierd efectul stereo daca le leg asa ?

post-6334-139829481715_thumb.jpg

post-6334-13982948173_thumb.jpg

post-6334-139829481741_thumb.jpg

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dre

3

• ari_panterra

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poti sa legi si cum zici tu dar se duce naibi si stereo si quadrofonicul + ca ingropi un amplificator decent(poate chiar bun) intr-un lant cu semnal hi-level si toate datorita unui HU slab sau semidefect.

Ma gandeam eu ..si atunci care ar fi solutia ? Stiu ca CD30MP3 e foarte slab ,insa e in format 2DIN , incadrat in bord , si daca-l schimb pierd comenzile volan , dehh...desteptaciune Opel, plus ca un player 2DIN ca sa nu stric bordul sare de 1500 ron.

Chestia cu semnalul alterat aici :

http://translate.google.ro/translate?hl ... es_id%3D28

Ma gandesc totusi ca semnalul alterat e din cauza capacitorilor inainte de finali , mai citisem o chestie pe fuga pe alt forum , unde cineva montase alti capacitori si bassul isi schimbase sunetul .

O sa incerc sa iau semnal low level inainte de capacitori . Masa semnalului se ia de pe corpul playerului ?