Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

GRUNDING T55-830

vasy59

Recommended Posts

Grunding T55-830, cuc 2003 , tv functioneaza perfect pe AV dar pe program tv apare pe ecran ,, Networc error , Data timeout" Nu are telecomanda originala, de pe panoul frontal nu actioneaza nici un buton, din telecomanda merge volum, schimba canalele, lumina ,contrast , nu pot sa caut posturile de pe cablu ,in momentul cand incerc sa intru in meniu imi apare mesajul pe care l-am scris pe ecran

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vasy59

4

• leoncris

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top Posters In This Topic

Fa rost de telecomanda originala , TP715 intra in meniul de service cu secventa 7-0-3-8 si vezi daca nu'i setat in mod hotel .Apoi deblocheaza si butoanele din panoul frontal.

Am facut rost de o telecomanda tp715,acelas mesaj il afisaza,nu stiu cum sa intru in meniu service? ,am tastat ce mi-ai zis dar nu-mi intra in meniu service.

Am incercat ,asa cum spune in imagine ,nu-mi da voie orice buton apas din telecomanda imi apare mesajul care l-am scris la inceputul subiectului,oricum multumesc pentru interes .