vasy59 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Grunding T55-830, cuc 2003 , tv functioneaza perfect pe AV dar pe program tv apare pe ecran ,, Networc error , Data timeout" Nu are telecomanda originala, de pe panoul frontal nu actioneaza nici un buton, din telecomanda merge volum, schimba canalele, lumina ,contrast , nu pot sa caut posturile de pe cablu ,in momentul cand incerc sa intru in meniu imi apare mesajul pe care l-am scris pe ecran Link to comment
leoncris Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Incearca cu o memorie goala sau ... http://dump.elektroda.pl/download1164.html Link to comment
vasy59 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Am pus o memorie goala ,acelas mesaj se afiseaza pe ecran ,am sa-ncerc sa rescriu memoria,alte pareri are cineva? Link to comment
leoncris Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Fa rost de telecomanda originala , TP715 intra in meniul de service cu secventa 7-0-3-8 si vezi daca nu'i setat in mod hotel .Apoi deblocheaza si butoanele din panoul frontal. Link to comment
vasy59 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Am facut rost de o telecomanda tp715,acelas mesaj il afisaza,nu stiu cum sa intru in meniu service? ,am tastat ce mi-ai zis dar nu-mi intra in meniu service. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Va salut ! Incercati si asa cum spune in imaginea de mai jos atasata de mine.Succes !! Link to comment
vasy59 Posted September 2, 2012 Author Share Posted September 2, 2012 Am incercat ,asa cum spune in imagine ,nu-mi da voie orice buton apas din telecomanda imi apare mesajul care l-am scris la inceputul subiectului,oricum multumesc pentru interes . Link to comment
leoncris Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 http://www.opweb.de/model.php?id=4805 Link to comment
Recommended Posts