badrhari Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Buna seara.Daca am 2 amplificatoare identice si le leg in paralel alimentarea,intrarea de semnal si iesirea pt boxe,obtin putere dubla?sau daca inseriez iesirile obtin putere dubla?Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corneillus Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 parerea mea e ca ar fi mai indicat sa faci un etaj defazor la intrarea fiecarui amplificator si iesirea sa o conectezi in punte . asa poti obtine o putere dubla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badrhari Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 parerea mea e ca ar fi mai indicat sa faci un etaj defazor la intrarea fiecarui amplificator si iesirea sa o conectezi in punte . asa poti obtine o putere dubla.ce e ala "etaj defazor" si cum conectez iesirea in punte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea888 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Uite aici: http://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm si aici: http://www.sound.westhost.com/project14.htm De fapt gasesti multe discutii pe forum, mai ales pe la accesorii, asta daca vei cauta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari_panterra Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Asculta si tine cont de ce au spus colegii mai sus ca daca faci ce ai spus tu o sa obti scantei si fum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Buna seara.Daca am 2 amplificatoare identice si le leg in paralel alimentarea,intrarea de semnal si iesirea pt boxe,obtin putere dubla?sau daca inseriez iesirile obtin putere dubla?Multumesc Mai bine spune-ne firma si modelul celor 2 amplificatoare, fiindca e posibil sa ai deja pe ele cate o mufa rca care furnizeaza semnal defazat cu 180 grade, semnal ce poate fi introdus in cel de-al doilea amplificator si astfel pot fi conectate in punte fara vreun montaj exterior. De asemnea trebuie sa ai si un comutator master/slave pe fiecare amplificator. E mai smecheros asa, dar nu stiu daca sunt dotate amplificatoarele tale cu ce am precizat eu mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts