Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inmatriculare masina fara nici un act


lorik199
 Share

Recommended Posts

Intrucat nu am gasit sectiune potrivita, postez aici.Am un ARO 10.9 , la care nu am nici un act, masina am luat-o pentru offroad "local" dar intre timp m-am gandit ca ar merge ok si pentru trasee mai lungi ce implica deplasare pe drumuri publice.Am rugamintea daca are cineva la cunostinta ce implica o astfel de inmatriculare, eventual si costuri informative, motorul e de 1.4, de dacie.

Link to comment
Share on other sites

Fara cartea de identitate si certificatul de inmatriculare(vechi,sau actele de radiere daca e cazul) cred ca ai sanse aproape de zero sa o inmatriculezi.Pt inmatriculare trebuie sa faci identificarea la RAR,asta ca sa intelegi de ce iti trebuie cartea de identitate.

Link to comment
Share on other sites

Am specificat ca nu am absolut nici un act la el, asa ca se pare ca e imposibil de inmatriculat.Masina a fost luata ca garantie la o afacere din ce am inteles de catre fostul proprietar, mai fiind inmatriculata si pe o firma.Numere comunale(galbene) e vreo sansa sa pot lua?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Orice tip de numere se elibereaza in baza unui act. In schimb daca mergeti sa intrebati la politie veti putea fi si luat la intrebari de provenienta masinii si modul cum ati dobandit-o!

Seful de post din sat e o cunostinta de familie si o sa trec pe la el sa-l intreb exact, in el pot avea incredere ca nu ma denunta. :ras:
Link to comment
Share on other sites

drumul e lung si implica niste acte si niste identitati pe care trebuie sa le aveti (copie CI fost proprietar) inceputul se face cu declararea actelor furate (sau pierdute), eliberarea unui duplicat pentru Cartea de id a masinii si certificat inmatriculare, care sunt bineinteles pe firma respectiva (vi se va cere delegatie si stampila) sau daca s-a schimbat ceva intre timp pe numele fostului proprietar.oDATA ce le aveti pe acestea vedeti daca masina mai are asigurare RCA(ev. luati pe o luna) si apoi plecati la drum (daca ITP mai e valabil).Daca va opreste pe drum - sunteti sofer la firma sau cumnatul fostului proprietar.Asta pana cand va hotariti sa faceti un contract de vanzare/cumparare ( pe baza unui buletin sau factura daca e pe firma !) si sa incepeti pasii spre inmatriculare pe numele dvs.La fel de bine puteti avea surpriza ca sa descoperiti ca masina este radiata (adica nu mai puteti circula cu ea decat dupa ce ii faceti RAR-ul si toate actele.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines