Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

MASINA DE SPALAT DAEWOO DWF 200 KS cu bule 10 kg defecta


pisic
 Share

Recommended Posts

Buna ziua tuturor. Ar fi vorba despre un DAEWOO DWF 200 KS cu bule 10 kg . Defectul consta in figurile pe care le face constant. Cateodata permite alegerea setarilor pt programe , cateodata nu . Cand le permite nu porneste , cand nu le permite porneste dar numai pe ce program vrea ea . A avut momente in care pornea cand se baga in priza , fara sa mai se apese nimic. Eu am spus ca ar fi o problema de soft , dar cineva mi-a zis ca softul nu se da peste cap la astea . Daca cineva se pricepe si are o idee i multumesc anticipat. As atasa si o poza dar nu ma lasa . Cine are vreo idee pm si trimit si poza .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pentru a reusi sa postezi o poza este necesar ca marimea acesteia sa nu depaseasca 1M, daca nu ma insel. Poti sa faci o poza cu telefonul mobil la rezolutie mai mica, sau cu un aparat digital la care sa setezi la fel rezolutie mica.; Sunt curios ce model de masina de spalat ai, pentru ca am avut si eu una, dar de capacitate mai mica la care am avut o problema de concact pe placa de comenzi. Uneori dupa ce fixam programul nu mai pleca motorul, cu toate ca ea afisa ca lucreaza, alte ori se oprea in timpul executarii programului si trebuia sa o programez de la inceput.Am sunat la o firma de reparatii gasita pe internet, a venit un baiat pe un scuter cu o trusa mica de scule si dupa ce a efectuat 4 lipituri nu am mai avut probleme cu ea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines