Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BASS PC


costy19

Recommended Posts

Buna ziua am si eu o problema la boxele de la pc mai precis nu am bass deloc odata la nustiu cat timp mai scoate un bas si ala foarte rar mati putea ajuta in aceasta problema?Acesta este sistemul:http://www.serioux.ro/produse/speakers-audio/srxs-2100

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Daca merge cu intermitente atunci trebuie sa fie un contact ceva. Atunci cand merge se aude bine/corect ?Verifica finalul responsabil cu difuzorul de la subwoofer, vezi daca se alimenteaza. Ce final are?Tu ai inspectat sau ai refacut lipiturile? spun asta deoarece pot fi probleme pe care nu le observi vizual.Mai fa ceva masuratori pe acolo ca nu se repara singur.Bafta !

Link to comment
Share on other sites

acestea sunt pozele ,si da am masurat , si daca stau sa-mi amintesc bine decat o luna a cam avut bass si au cam peste 2 ani boxele ,ele nefiind scapate din mana niciodate ,trantite ,lovite etc .

Ca sunet sunt impecabile , dar ca bass sunt un dezastru, a pur si simplu nu se aude mai verificai acum odata cand facui pozele.

Firul rosu cu negruu este basuul , firele galbene sunt alimentarea si celelate sunt sunetele

http://photobase.ro/di-MZ6X.jpg

http://photobase.ro/di-RL9E.jpg

http://photobase.ro/di-NTGD.jpg

Link to comment
Share on other sites

:cry: Problema a revenit si am gasit cauza este integrata de are un radiator pe ea si vreau sa fac bass-ul separat de placuta din fabrica ,dar volumul sa fie acelasi deci volumul si basul sa fie comandate de acelasi potentiometru6ohm10W- basulB50k-potentiometrusi transformatorul are 9v AC .Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
Share on other sites

M-am gandit mai bine si decat sa ma patimesc la fac modificari inutile mai bine fac o placuta audio noua si scap de toate problemele ,problema este ca nu gasesc un montaj care sa aiba si bass in general gasii dar nu avea si bass ma poate ajuta cineva cu un montaj?Vreau sa fac un montaj serios care sa stiu ca am si bass si audio si nu apar probleme . la bass am 6ohmi si 10Wla difuzoare am 4ohmi si 5wsi transformatorul este de 9v Ac.ESTE UN SISTEM 2.1SI VREAU SAL FAC SA INTRE IN CARCASA CA SA NU MAI CONSTRUIESC ALTAMULTUMEC :smt103:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pai problema este ca nu l-am cumparat sistemul l-am primit cadou de craciun :cadou de la parinti si are vro doi ani si mai bine ,problema este basul face fente , dar partea audio nu face fente ca are alta integrata .Si chiar nu se gaseste deloc un inlocuitor pentru rasul asta de integrata :nerv ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines