Guest selected Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Detin un VW Polo cu player VW Alpha pe el. E model rudimentar (radio-caseta). Amplificatorul + Sub: http://www.altex.ro/pachet-sal-subwoofe ... or-bx-1065 Cum as putea conecta amplificatorul daca playerul nu are iesire pentru subwoofer ? Mentionez ca am 2 difuzoare in bord de putere mica (aproximez eu) si scot bassul cam slab. Ce fac daca am iesire doar pentru cele 2 difuzoare ? Mai mentionez ca nu sunt priceput la electronica, (ma limitez la + cu - = artificii ) si nu am cheitele pentru a scoate radioul. (fac rost de ele pana la instalare) Multumesc. PS: Merita pachetul respectiv 100 Ron ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Daca este alpha are doar doua iesiri.Poti lua semnal de la pinul de dif printr-un cond de 1uF si asa legi la intrarea in amplif.Plusul condului il legi la partea care iese din cas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari_panterra Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Daca este alpha are doar doua iesiri.Poti lua semnal de la pinul de dif printr-un cond de 1uF si asa legi la intrarea in amplif.Plusul condului il legi la partea care iese din cas.Saracia aceea de amplificator are intrare hi-level ,practic il legi la iesirile HU ca pe un difuzor,in paralel cu celalalt difuzor,respectand polaritatile.Ca si calitate,.....''atat dai mai putin ai'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest selected Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Deci pana la urma il leg in paralel cu unul din difuzoare ? Fara condensator ?Vreau un bass calm in masina, nu vreau sa imi sara tabla.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari_panterra Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Fara nici un condesator,exact cum ai intuit,direct de la una din iesirile HU in paralel cu difuzorul aferent.Bas ca sa zdrangane masina nu ai cum sa obti,nu ai cu ce.Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest selected Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Dar cei 80 de W sper sa fie cat de cat ok Cum pot filtra bassul de pe boxele din bord ? Ce fel de filtru trebuie ?Credeti ca ar trebui sa filtrez bassul din boxe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Daca difuzoarele din bord fac fata si nu distorsioneaza si se aud clar si pe bas nu vad de ce ar trebui sa tai partea de bas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest selected Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Nu este posibil ca difuzorul ce va veni legat in paralel cu amplificatorul sa se auda mai "altfel" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.L Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 NuE ca si cum ai intreba, daca masina o sa-ti consume mai mult,daca se mai urca si o furnica la bord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts