Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC MegaVision DMQ2035


Recommended Posts

Va salut. Am mai primit acest TVC echipat cu : STR50103A , D1555 , TA8659AN , M34300-230SP AN5515 , 80011A/3206. Intrerupator princ. defect. Dupa strapare TVC porneste imag. sonor =OK ,dar nu simte nici o comanda din panoul frontal si nu recunoaste nici o telecomanda . +5v ajunge la panoul frontal, iar comut. +/-canal si+/- volum sunt OK Comutat. AV/TV trece in AV ,dar revine inTV. la eliberare. Va rog schema TVC si daca se poate ceva... indicatii. Posibil mem. def. ? Cu stima , Virgil.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Asta nu este legat de memorie.Daca atunci cand apesi TV/AV revine in AV posibil tasta asta sa fie dusa.Grija si cu telecomanda .Sigur este buna?Din cate tin minte telecomada lui este pozitia 68 canton R-18A07,IR354,P1830,Com3146.

Link to comment
Share on other sites

Va multumesc ptr. schema.TVC porneste in tv , la apasarea tastei TV/AV , trece in AV numai cat este apasata , la eliberare trece in TV. Cu stima , Virgil. PS. nu am telecomanda originala , am incercat mai multe universale, pe care nu le ,, simte".

Link to comment
Share on other sites

Va salut. Dupa cum am mai spus intrerup. prinvipal defect. Nu am avut acelasi tip ( fara contact de initiere ). Am srapat , initial contactul si din aceasta cauza nu simtea nici un contact de pe panoul frontal si nici o telecomanda.Acum am montat un micrintrerup. pe panoul frontal care are rolul contact. de initiere. Cu stima , Virgil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines