Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

kitt ckv 2154-nu iese din stand by


Recommended Posts

Buna seara! Am reparat acum ceva vreme acest tv cu ajutorul dumneavoastra. Pot spune ca are o imagine mai buna decat multe televizoare mai "tinere" decat el si de aceea doresc sa-l tin in stare de functionare. De ceva vreme,porneste din stand by doar cand vrea. Cand apas pe butonul de la telecomanda pentru a-l porni,se stige ledul rosu ca si cand ar iesi din stand by,se aude ca ar cupla acel releu de pe sasiu dar nu am imagine si nici sunet. Ieri nu a mai pornit deloc,am incercat toata ziua! Am schimbat electroliticii din sursa,am refacut lipiri,am masurat cate ceva pe langa acel releu dar nu am reusit sa fac nimic! Daca aveti sa-mi dati cumva un sfat in aceasta problema, va multumesc de pe acum.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Daca este cu STK inseamna ca mai are o sursa de stby.Verifica daca sursa cu STK se alimenteaza cand ii dai comanda de on.Adica daca are 300V alimentare.S-ar putea si sunt mari sanse ca STKul sa fie defect.Oricum schimba electrolitici de langa el.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines