Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alternativa la placa de comanda actuator ?

Guest obsrayne

Recommended Posts

Guest obsrayne

hello !am 3 motorase(cu integratele arse)(actuatoare reglaj faruri) (care includ in carcasa lor si placa de comanda a motoarelor (placa care a la baza un tda 3629 )) pe care as vrea sa le folosesc intr-o alta aplicatie ca servomotoare ... in motajul lor ... e folosit un potentiometru de feedback de 3.5k As vrea sa fac o alta placa de comanda motor ... de la zero ... si sa folosesc acel potentiometru de feed-back incontinuare ... pentru a opri motorul cand ajunge la capete ... actionarea acestora se face doar cu 3 fire alimentarea si firul de comanda ...ideea e ca acele integrate nu le-am gasit de cumparat ... si as vrea sa le refac pe o alternativa la care pot gasi niste piese in comert.orice idee e binevenita ... Va multumesc anticipat !

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest obsrayne

multumesc mult de alternativa ! se potriveste super la ce imi trebuie !in seara asta ma bag la adunat piese :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines