Guest aurelianr Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Salut, Ce parere aveti de marcile de mai sus, eu nu am auzit de nici una din ele ... stiam ca marantz-urile sunt profesionale si teac-urile iar, pioneer si technics ar fi semi-pro...Ambele statii sunt pe 4-16 ohmi si prima este 100e iar a doua 200e. Scott ul este modelul 410A iar tandbergul nu shtiu inca ce model este.Cum vi se par aceste statii comparativ cu o technics Sa-200 din punctul de vedere al performantei ? Link to comment
hpavictor Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Cauta cu Google cat mai multe opinii despre modelele descrise de tine dar si informatii despre marcile dorite . Prin Romania nu cred ca vei gasi multi proprietari de asa ceva ...dar poate ai noroc Link to comment
Guest aurelianr Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Cauta cu Google cat mai multe opinii despre modelele descrise de tine dar si opinii despre marcile dorite . Prin Romania nu cred ca vei gasi multi proprietari de asa ceva ...dar poate ai noroc am cautat... dar prefer sa shtiu opinia unui cunoscator ... pe internet vorbesc foarte multi habarnisti si nu ash vrea sa iau in calcul parerile lor. Mie mi se par destul de scumpe statiile astea si eram curios daca chiar fac banii respectivi. Link to comment
mircea888 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Prima intrebare si cea mai importanta: La ce o sa folosesti amplificatorul ? Ce sonorizari vrei sa faci? Toate cele mentionate de tine sunt destul de departe de a fi profesionale. Techincs sa-200 este un receiver din '80, scott 410a un amplificator vintage, tot de casa. La Marantz si Teac nu am vazut niciodata amplificatoare profesionale, este drept ca fac lucruri de calitate dar nu sunt profesionale. Daca este pentru sonorizari si vrei sa fie ieftin (am vazut ca ti se pare mare suma de 200E) atunci incearca Behringer sau T-amp, ar mai fi si Blue Tech, etc. Link to comment
Guest aurelianr Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Prima intrebare si cea mai importanta: La ce o sa folosesti amplificatorul ? Ce sonorizari vrei sa faci? Toate cele mentionate de tine sunt destul de departe de a fi profesionale. Techincs sa-200 este un receiver din '80, scott 410a un amplificator vintage, tot de casa. La Marantz si Teac nu am vazut niciodata amplificatoare profesionale, este drept ca fac lucruri de calitate dar nu sunt profesionale. Daca este pentru sonorizari si vrei sa fie ieftin (am vazut ca ti se pare mare suma de 200E) atunci incearca Behringer sau T-amp, ar mai fi si Blue Tech, etc. Am doua boxe hitachi acasa de vreo 35w si vreau sa le cuplez la o statie... care o sa aiba calculatorul ca intrare. tandberg cum ti se par ...din cate am citit pe wikipedia ar face numai aparatura profesionala? Link to comment
Guest aurelianr Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Am gasit informatii despre modele pe internet la urmatoarele adresse: Scott 420A http://www.radiomuseum.org/r/scott_hh_420a420.html Technics SA-200 http://www.classic-audio.com/technics-sa200-p-422.html Tandberg http://www.hifi-studio.de/hifi-klassiker/tandberg.htm Acuma am ascultat aceeasi melodie la acelasi calculator cu aceleasi boxe 8ohmi 3 canale ~40w si technicsu se aude mai bine decat scott. Adica mai clar si mai tare. Imi puteti spune de ce? Din specificatiile lor eu am inteles ca ar trebui sa fie invers. Link to comment
Recommended Posts