Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu Tousda TH-11135A

Share

Recommended Posts

Am un tv Edelstein nou cu sasiu Tousda TH-11135A.Tv-ul merge normal, executa absolut toate functiile. Totusi nu vrea sa schimbe posturile cu tastele P+ / P- nici din telecomanda, nici din butoanele tv. Procesorul primeste comanda, dar nu o executa.Posturile pot fi schimbate doar din tastele numerice ale telecomenzii.Stie cineva va rog de ce nu merg functiile P+ /P- ?Multumesc.Cu stima Florin

Da,clar e de la dump. Cu oricare din cele 4 variante sugerate tv este 100% functional.Totusi cu niciuna din cele 4 variante nu reusesc sa calibrez (din service menu)dimensiunile imaginii.Dimensiunea este foarte mare pe verticala si foarte latita spre dreapta.Mai aveti cumva si alte dumpuri pentru acest procesor?Multumesc

Da,clar e de la dump. Cu oricare din cele 4 variante sugerate tv este 100% functional.Totusi cu niciuna din cele 4 variante nu reusesc sa calibrez (din service menu)dimensiunile imaginii.Dimensiunea este foarte mare pe verticala si foarte latita spre dreapta.Mai aveti cumva si alte dumpuri pentru acest procesor?Multumesc

poftim inca citeva, dar spune, care parametri din service, tu le modifici, si nu ti se primeste?

Modific Vsize , dar nu e vorba ca nu le primeste ci ca nu sunt suficiente. Cu Vsize la minim imaginea e tot prea mare pe verticala.Cat despre latirea in dreapta pe orizontala nu pot decat sa o centrez din H position pentru ca nu am vazut vreun parametru prin care sa reduc dimensiunea pe orizontala. Dupa centrare imaginea este prea mare pe orizontala.Cu dumpul original dimensiunile imaginii sunt perfecte, dar dupa cum am spus nu merge P+ /P-Clar ca trebuie un dump adecvat acestui tv.Multumesc

Multumesc si dlui Dan Cod, dar nici acestea nu rezolva problema. Tv functioneaza dar nu are sonor nici pe AV nici pe antena. Pe AV cu volum la maxim se aude o usoara caraiala, iar pe antema are ori sonor maxim ori deloc. Plus imaginea este foarte mare.Eu cred ca acest stift chinezesc nu a functionat corect din nastere