Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator modified sinewave


petre_s

Recommended Posts

Stiu ca nu este subiect de PIC, insa nu am stiu unde sa incadrez..

 

As vrea sa fac un 12DC-220AC inverter cu modified sinewave. Am cautat pe net si am gasit aceasta schema http://circuitsdiy.com/simplest-modifie ... controller . Mie mi s-a parut destul de simpla si corecta si as vrea s-o implementez. Dar in afara de corectitudinea teoretica m-ar interesa ce parere aveti pe ordinul practic (stabilitate in diverse conditii, fiabilitate etc).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Stiu ca nu este subiect de PIC, insa nu am stiu unde sa incadrez..As vrea sa fac un 12DC-220AC inverter cu modified sinewave. Am cautat pe net si am gasit aceasta schema http://circuitsdiy.com/simplest-modifie ... controller . Mie mi s-a parut destul de simpla si corecta si as vrea s-o implementez. Dar in afara de corectitudinea teoretica m-ar interesa ce parere aveti pe ordinul practic (stabilitate in diverse conditii, fiabilitate etc).

Ce dracu ai vazut tu asa deosebit in mazgalitura aia? Un generator de impulsuri legat de un numarator. Incadrez-o si tu la Bazar sau Pescuit. ------------------------------------------------------------------Sunt 10 categorii de oameni : depinde cum sunt divizati de un CD4017. :)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines