spyry Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Salutare meseriasi .Am primit de la niste Rromi un tv pentru piese de schimb ,pentru inceput nu i-am dat nici o atentie si astazi am avut nevoie de un tuner si am vrut sa-l iau din el dar cand m-am uitat pe carcasa lui scria mic in coltul din dreapta sus a carcasei INTERNET.TV ,curios din fire l-am alimentat sa vad cei cu el si culmea ca s-a aprins tubul are pureci are OSD dar nu pot sa fac nimic cu el ca nu am telecomanda si cu ce am eu pe aici nu merge si nici pe NETnu am gsit mai nimic despre acest tip de sasiu care se numeste 11AK20SAT-2 ;PROC=ST92195B4B1/ESY ; JUNGLA =STV2116A ;SURSA cu MC44608AP si o placa ,ca de calculator ecranata intro cutie metalica cu gaurele din care ies 2 mufe una ca aceea de imprimanta si alta ca aceea in care intra cablul de NET.Daca nu-l mai pot face cu internet sa reusesc sa-l fac sa mearga ca TV . Link to comment
zvasile Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 am avut la reparat cu ceva timp in urma un astfel de exemplar, am reparat si telecomanda de vre-o 2 ori, clientul zicea ca nu gaseste sa cumpere una noua, cam asa era originala, http://imageshack.us/photo/my-images/704/bushb.jpg/ Link to comment
Recommended Posts