mihaikorg Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Salutare! De curand mi-am propus sa fac un upgrade in sistemul meu de sonorizare la partea de procesare si anume sa trec de la clasicul crosover (Electrovoice Ac one ) la un DSP .Sunt multumit de ''Ev Ace one'' ca si sunet dar are foarte putine functii si de aceea vreaus a trec la un dsp . Problema este ce Dsp sa-mi iau? Iar daca il iau vreau sa sa sune cel putin ca si ''Ev Ace one'' ca si claritate.M-am gandit si la cateva modele: De la DBX DriveRack px, DriveRack pa +,DriveRack260 ,Dynacord dsp 260, sau dsp 244 . Astept parerile voastre,multumesc! aaaaa si ar mai fi si TC ELECTRONIC XO-24 care se pare ca e destuld e performant Link to comment
Guest phanta Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Eu asi alege dbx.Deodata ce se folosesc la cele mai mari evenimente din romania si din toata lumea inseamna ca sunt bune. Link to comment
mihaikorg Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 Dar totusi, ce model? Link to comment
hpavictor Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 XTA , BSS Omni / Mini , Xilica...chiar si Behringer au oferte destul de bune .Cel mai performant de pe glob la ora actuala este Dolby Lake...Favoritul meu este DBX DriveRack 4800 . DSP-urile de la Dynacord reprezinta ultima optiune pentru mine ...sunt prea greu de folosit . Celelalte au meniu-ul mult mai prietenos ! Link to comment
mihaikorg Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 Multumesc inca odata ! Link to comment
Guest Adrian Stoian Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 mihaikorg ai PM ! Link to comment
Recommended Posts