Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop hp presario cq57-451sq

gogutu

Recommended Posts

salutare la toata lumea.de curand am luat acest laptop,am instalat win7 pe el si vad ca a facut singur o partitie de aproape un gb.problema mea e ca vreau sa inst. alt sistem de operare pe el.de ex win sp2 sau win sp3.cand l-am luat nu avea nimic instalat pe el si nu stiu daca partia acea pe el.vreau sa va intreb daca pot sa sterg acea partitie,sa formatez tot hardul si sa repartitionez hardul.ma gandesc ca nu cumva acea partitie sa aiba ceva pe ea legat de bios sau altceva.am doar doua zile la dispozitie ca trebuie sa plec din tara si vreau sa iau laptopul cu mine.astept raspuns urgent daca se poate.cu stima

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gogutu

11

• FLORIN IORDACHE

5

• stefan94stefan

2

Top Posters In This Topic

Va salut ! Nu are nici o legatura cu biosul aceasta partitie de un gb,eu cred ca aceasta partie de un gb este facuta pentru drivere laptopului,adica acolo se gaseste toate drivere pt el,dar s-ar putea sa fie valabile numai pt wind.........7 aceste drivere. Apropo dvs va dat cd-u/dvd-u la acest laptop ????

mi-a dat numai un cd cu manualul de utilizare.de asta vreau sa schimb win ca nu ami merge wirle-sul,blutootul,si alte chestii.am cautat de nebun pe net drivere dar nu am gasit decat cateva pe siteul de la compaq.nustiu unde sa mai caut.cred ca am sa fac un win cu toate driverele daca le gasesc.cu stima

Eu asi zice sa instalati everestul pe acest laptop ca sa vedeti ce drivere va trebuie pentru el. Uitati va atasez eu cateva imagini unde trebuie sa va uitati pe everest .... :da

Acea partitie de aproape 1gb pe care o creaza Windows 7 este pentru backup ,la mine a creat o partitie de 100mb,dar acea partitie nu apare in my computer este ascunsa,

Aveti nevoie de drivere ,intrati pe www.ma-config.com, va scaneaza laptopul si va da toate driverele necesare ! .....si scapati de toate cautarile,si puteti sa instalati xp fara probleme acea partitie nu va mai exista in xp ,puteti sa formatati hdd-ul complet !

Da puteti sa stergeti si partitia aceia de 1 gb pentru ca acum ii bagati wind...... sp2 sau wind..... sp3......Dar nu stergeti nimic pana nu cautati toate drivere pt wind......xp pt acest laptop .

Alta varianta pentru a cauta drivere mai usor pentru wind......xp este : sa cautati programul Driver Checker si sa-i faceti o scanare la pc-u si poate va gaseste el toate drivere pe care aveti dvs nevoie . :da

Succes !

am copiat deja pe un stik toa acele date de pe acea partitie.cu stima

Ok,atunci inseamna ca va asteptam cu vesti bune !! :101