Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema soft sau ISP?


kappy

Recommended Posts

Salutare!Uite care-i problema mea:Acum 3 zile nu puteam deschide youtube-ul si nici facebook-ul...zic : "Mai au si astia probleme...le mai pica serverele...!"Vazand ca dupa cateva zile tot asa sta treaba...am zis: " E timpul sa reinstalez Xp-ul!"Azi cu Xp-ul proaspat instalat:1. Nu am reusit sa descarc nici un browser ...pur si simplu nu imi deschide pagina...imi apare acea eroare ca si atunci cand nu aveam conexiune la internet.2. Nu imi deschide pagina Youtube ...aceleasi sintome ca mai sus3. Nu imi deschide Facebook-ul ...de fapt deschide o pagina ca si cum Facebook-ul s-ar fii incarcat doar partial...ceva scris in stanga si atat...4. Nu ma lasa sa imi fac update-urile la Xp ...primesc o eroare de pe site-ul Microsoft imediat dupa ce incepe sa imi caute update-urileAm incercat:1. Sa dezactivez antivirusul si firewall-ul2. Sa by-pass-ez routerul si sa conectez direct cablul ISP-ului direct in placa de retea (ISP = RDS)Astept pareri si sfaturi...!

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da...din moment ce pot sa scriu pe net ...conexiunea PPPoE a fost facuta cu succes...Acum am reusit sa download-ez aplicatia, ce urma sa scoata Chrome-ul de pe server-ul Google si sa-l instaleze pe PC-ul meu...dar cand am dat sa scoata Chrome-ul de pe server ...uite ce eroare am primit:

post-5226-139829473769_thumb.png

Link to comment

O sa incerc si cu alt DNS...dar am auzit ca nu sunt singura persoana care intampina aceasta problema...multi dintre amicii mei din oras au aceasi problema ..cineva spunea ca cei de la RDS au pus ceva proxy...si din cauza asta cenzureaza multe site-uri si forumuri...LE: da am user name si parola...dar nu are nici o legatura cu problema mea...din moment ce am conexiunea de internet activa....

Link to comment

O sa incerc si cu alt DNS...dar am auzit ca nu sunt singura persoana care intampina aceasta problema...multi dintre amicii mei din oras au aceasi problema ..cineva spunea ca cei de la RDS au pus ceva proxy...si din cauza asta cenzureaza multe site-uri si forumuri...LE: da am user name si parola...dar nu are nici o legatura cu problema mea...din moment ce am conexiunea de internet activa....

Nimeni ...nimic? :jytuiyu
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines