Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde găsesc nişte lecţii bune despre RTOS-uri?


Guest

Recommended Posts

Ştie cineva un tutorial, sau măcar un rezumat, cât mai cuprinzător despre RTOS-uri?Am nevoie de ceva de calitate, de exemplu de pe la vreo universitate, de preferat în limita a 50-100 de pagini. Mă interesează în special partea teoretică, cu noţiunile şi conceptele de bază.

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Incearca sa iei manualul unui RTOS de exemplu eu am inceput cu MQX de la Freescale, acesta pentru ca am inceput un proiect nou si platforma noua. Dar exista si FREE RTOS sau tot felul de derivate!Si eu am avut un soc cand am trecut de la programare secventiala la multitasking si multiprocesor ! Insa a meritat fiecare pagina citita si invatata !Bafta in continuare !

Link to comment

Da, si eu iti recomand MQX-ul de la Freescale. Eu am invatat multe lucruri din acea documentatie . E simplu de citit si de inteles si nici nu e foarte stufoasa insa o sa te ajute sa intelegi conceptele de baza.

Link to comment
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines