diff Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Salutare stimati colegi,am un amplif QSC PLX 2502 cu o problema la smps.Ampliful a fost folosit o perioada pe generator iar fluctuatiile care apar si caderea de tensiune este un motiv pentru strapungera driverului TOP 210 si la intreruperea primarului lui T1 acesta numindu-se TSD1135,las link sa se vada mai bine.http://yhst-93643794936312.stores.yahoo ... 06400.html Problema cea mare este ca acesta poate fi distribuit numai in SUA de catre QSCstore din pacate, iar la alte cautari riguroase nu l-am gasit pe nicaieri,stiu ca as putea pune un traf cu cele doua iesiri 18 respectiv cei 6v,cu 2 stabilizatoare etc,ar fi o idee,daca cineva dispune de acest trafo recuperat dintr-un amplif sau din alt smps rog pm sau o idee buna:),stima Link to comment
hpavictor Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Nu cred ca vei avea noroc , dar oricum trebuia sa postezi aici : viewforum.php?f=41 !Nimeni nu se ocupa la modul serios de SMPS , iar cei care se pricep cat de cat nu-si bat capul cu service...Totul se datoreaza faptului ca munca specializata nu este platita la adevarata valuare . Daca ar fi platita corespunzator , amplificatorul tau deja era reparat ! Link to comment
Recommended Posts