Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung 710v A inchide panoul la conectare cablu vga


Recommended Posts

defect neintalnit de mine. monitorul functioneaza , afiseaza check signal cable, dar la conectarea cablului vga fara a fi conectat la pc panoul se inchide odata cu iluminarea, tensiunea de 5v de pe panou dispare.daca scot cablul se aprinde inapoi si afiseaza check-ul corect.sursa pare ok , 5v corect , 3,3v ok , fara cond umflati in sursa, tensiunea in proc e constanta. procesor SE7889nu am intalnit asta pana acum si va cer ajutorul..

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

cablul este functional. am gasit pe net ceva despre o rezistenta intre pini 5 si 6 la cipul novatek . o voi incerca maine. alte idei ?

Am intilnit, ceva de genul incalzirii procesorului cu o tempereatura de 350-400C, timp de 3-4 min. Se discuta intensiv pe niste forumuri rusesti. Personal am inceract astfel de metode la TV Funai, cind am decis ca procesorul este defect, stii a mers, a reinviat procesorul!!!! Intoarcere nu a fost, deja 2 ani :da Daca totusi decizi ca procesorul este de vina, poti sa incerci.Metoda cu rezistente in pin 5,6, nu da rezulat 100%, dar totus daca da, nu de durata.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines