Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Philips


Guest steven76

Recommended Posts

Guest steven76

Am o problema si sper ca cineva de aici ma poate ajuta cu-n sfat.M-am mutat de curand in Cluj Napoca si ieri fratele meu mi-a adus un tv de acasa, de la Sighisoara.Un Philips cum ziceam in titlul subiectului. Astazi am zis sa-l incerc, il bag in priza, sare siguranta, trebuie sa zic ca-n prelungitorul unde l-am bagat merge un alt televizor, aveam la incarcat un telefon. Am scos toate astea afara si-am incercat doar tv-ul asta, iarasi sare siguranta.Am mutat tv-ul in alta camera, la fel, il bag in priza, sare siguranta.Ieri inainte sa-l aduca spre Cluj televizorul mergea, la oprit si la adus cu masina de la Sighisoara cum spuneam mai sus.Ce poate sa fie?, Tare m-am suparat :)Stie cineva?, am zis sa postez aici, poate-mi da cineva niste sfaturi inainte sa-l duc undeva la reparat sau sa chem pe cineva sa vada de el.Va multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri si sfaturi.O zi buna sa aveti.

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pai daca sti modelul tvului de ce il tii secret?eu banuiesc a fi LCD si sare siguranta nu din tv ci cea din tabloul casei.De vina este separarea galvanica care nu exista in cazul asta.Daca este asa cum spun eu incearca in prima faza sa pornesti tvul fara cablu de semnal.Daca asa nu arunca siguranta am dreptate.Incearca apoi sa inversezi stecherul in priza si revino cu rezultatul.

Link to comment
Guest steven76

a fost greseala mea ca n-am scris din start ce tv am. Philips model: 21PT5221/60, n-am avut probleme cu el pana acum. multumesc persoanelor care si-au dat parerea, chiar si daca nu stiau ce fel de tv e. nu aveam de gand sa umblu eu la el, ma intrebam cam ce ar putea avea si cam cat m-a costa repararea lui, ca-s cam la limita cu banii. si sa stiu la ce sa ma astept inainte sa merg spre un service.inca o data va multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines