Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv seg model CTV2151


Guest ionicaa_28

Recommended Posts

Guest ionicaa_28

un tv seg sasiu 11ak30a14 era ars tr Q603-BU808dfi.L-am schimbat dar se incalzeste foarte tare si nu porneste din butoanele prg,+-doar din telecomanda.Imi poate da cineva o informatie va rog frumos.am atasat si schema

AK30_A14_DEFLECTION.pdf

Link to comment
  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest ionicaa_28

Nuuuu C633 scuzati C613 am gresit.in schimb am mai scris butoanele din fata nu lucreaza si nici volumul din telecomanda nu lucreaza.

Link to comment
Guest ionicaa_28

Cazul s-a rezolvat deci BU808dfi in scurt am cumparat unul nou din magazin identic totul ok numai ca la 2 -3 minute finalul se incingea foarte tare si am urmat sfaturile Dv.si am inlocuit tot ce mi s-a sugerat si nimic iar pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor si tot respectul pentru cei ce m-au ajutat.Am scos un BU508dfi de pe o alta carcasa am masurat rezistenta omica si era de 90 omi iar la cel ce l-am cumparat din magazin era 30 omi.Asa ca am pus BU508dfi reconditionat si merge perfect chiar foarte bine.Multumesc tuturor ce m-au ajutat si mult noroc.O zi buna tuturor !

Link to comment
Guest ionicaa_28

Exact ce spuneati Dv.chinezarae de proasta calitate. Deci cand cumperi trebue sa mergi cu aparatul de masura sa vezi rezistenta omica si altele.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines